Om Hjelp i Bergen

Hjelp i Bergen (hibergen.net) er et idealistisk, livssynsnøytralt og politisk uavhengig nettsteHjelpiBergen-Logod / portal som lister ulike gratis eller rimelige tilbud i Bergen sentrum. Eksempler kan være gratis eller rimelig utdeling av klær og mat, men også sosiale aktiviteter, kurs, verksteder og konserter mm.

Vi omtaler kun arrangementer som er annonsert i det offentlige rom (plakat eller Internett) og som er åpne for alle (ikke forutsetter noe medlemskap).

Målgruppe: Hjelpetrengende i Bergen

Det er viktig at vi kan henvise folk til den originale nettsiden, og vil derfor ikke inkludere aktiviteter som kun er annonsert i lukkede medier som feks Facebook eller bak betalingsmurer.

Nettsiden drives av frivillige på fritiden og oppdateres etterhvert som vi får tips. Det kan derfor ta litt tid før informasjon publiseres og oppdateres. Vi forsøker også unngå å publisere for lang tid i forveien for å unngå at nærliggende aktiviteter forsvinner i mengden.

I første omgang omtaler vi aktivitetene til private og frivillige organisasjoner. Senere vil vi vurdere om også statlige og kommunale tilbud skal inkluderes.

Gi oss gjerne en melding om det er noe du synes mangler.

Skriv gjerne ut vår plakat. Finnes som enkel A5  eller dobbel på  A4 :-)

— oOo —

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s